Outsourcen en Beheer van IT omgeving


Er is veel veranderd en bijna elke organisatie heeft daarom een vorm van werkplekbeheer en IT omgeving. Doe je dit zelf dan moet je continu blijven investeren in kennis, technologie, hardware, onderhoud en licenties. Een onzekere kostenpost die zich blijft ontwikkelen. Daarbij zal het er uiteindelijk op neerkomen dat je veel tijd, energie en geld kwijt bent aan randzaken, terwijl je je als organisatie graag zou willen richten op de kernactiviteiten. Met Outsourcen van zaken waar je minder goed in bent of minder mee bezig wilt zijn krijg je weer focus en overzicht in de kosten.

Veilige werkomgeving

Naast dat je de focus op de core-business terugbrengt in het bedrijf zal IT Outsourcing ook bijdragen aan een veiligere werkomgeving. De cyber security bij aanbieders als Ultimum is helemaal in orde, software wordt automatisch bijgewerkt en het netwerk wordt 24/7 gemonitord. Zo waarborg je de continuïteit en voorkom je downtime, datalekken of het uitvallen van kritische bedrijfsprocessen.

Overzichtelijke kosten

Beslissingen gaan vaak hand in hand met de bijbehorende kosten. Bij het outsourcen van IT en het beheer daarvan volgt vaak juist een kostenbesparing. Dit in tegenstelling van wat veel klanten verwachten. Je bespaart namelijk op eigen ICT Infrastructuur, zoals hardware, licenties, onderhoud, personeel en kennis, terwijl specialisten als Ultimum dit dagelijks voor organisaties verzorgen. Waarom zou je hier zelf in investeren?

ICT is geen eenmalige investering en kosten structureel volgen. Vaste en overzichtelijke kosten zijn daarom een wenselijk voordeel van IT outsourcing. Daarbij weet je zeker dat het goed zit, zodat jij je weer zorgeloos kunt richten tot de activiteiten die er echt toedoen voor de organisatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Migratie of implementatie voor Microsoft 365? Vraag een ervaren specialist

Phishing test uitbesteden? Vraag het een expert

IT Veiligheid checken met Pentest