Cybersecurity bedrijven in Nederland


Natuurlijk zijn er tal van Cybersecurity bedrijven in Nederland. Niet voor niets, want het beveiligen van de ICT-omgeving van een bedrijf of organisatie is steeds belangrijker. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Dit zou voornamelijk komen, doordat Nederland voorloopt in technologie. Hierdoor is meer data verbonden met het internet wat natuurlijk een makkelijker doelwit is voor cybercriminelen.

Impact op organisatie

Een geslaagde aanval kan een enorme impact hebben op een organisatie. Een datalek, het versturen van e-mails uit jouw naam of complete bedrijfsprocessen die stilstaan hebben verstrekkende gevolgen. Imagoschade, een boete en bedrijfsprocessen die stilstaan kosten uiteindelijk geld. Nog maar niet te spreken over een cyber security bedrijf dat met een noodoplossing moet komen.

Preventief beveiligen

Wanneer een Cybersecurity bedrijf de beveiliging preventief op orde brengt kan dit een organisatie veel besparen. Daarbij blijft de continuïteit van bedrijfsprocessen gewaarborgd en is een beveiligde omgeving vaak een eis voor aanbestedingen.

Cybersecurity van Ultimum

Neem daarom gerust eens contact op met Ultimum in Almere. Zij leveren Cyber security aan MKB bedrijven in heel Nederland. Verder kunnen zij helpen met een PEN test, cyber security plan of professionals. Ook het uitbesteden van de ICT Infrastructuur en het IT Beheer behoort tot de mogelijkheden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Migratie of implementatie voor Microsoft 365? Vraag een ervaren specialist

Phishing test uitbesteden? Vraag het een expert

IT Veiligheid checken met Pentest