Cybersecurity in Lelystad


Het lijkt niet belangrijk tot er iets ergs gebeurd. Beveiligen tegen cyberaanvallen lijkt pas een noodzaak als het te laat is. Dit komt Ultimum maar al te vaak tegen. Uiteraard helpen zij ook in noodsituaties, maar het is voor een organisatie beter en voordeliger om de ICT-omgeving en het netwerk preventief te beveiligen.



Cyber security in Lelystad

Bedrijven denken er vaak pas over na als het te laat is. Ook cyber security in Lelystad lijkt niet belangrijk genoeg te vinden. Online maakt locatie helaas niet uit, want via het internet bereikt een cybercrimineel elke computer, machine of IT omgeving. Zeker met de groei van het aantal bedrijven in de afgelopen periode lijkt het bedrijventerrein een eenvoudige prooi.

Cybersecurity in Lelystad lijkt bij nieuwe bedrijven geen prioriteit te hebben, waardoor er altijd wel een opening is te vinden. Een cybercrimineel heeft in feite maar één opening nodig, waarna hij software kan plaatsen. In een aantal gevallen werd Ransomeware geplaatst. De gijzelsoftware ontzegt de toegang tot het systeem en backups, waardoor hele processen of organisaties niet meer functioneren. Het kan een bedrijf letterlijk ten onder laten gaan. IT en netwerk beveiliging zijn daarom essentieel.

Ben jij bekend met de kwetsbaarheden? Heb je inzicht in de cyberrisio's? Doe de gratis scan of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten. Zij helpen graag!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Migratie of implementatie voor Microsoft 365? Vraag een ervaren specialist

Phishing test uitbesteden? Vraag het een expert

IT Veiligheid checken met Pentest