Bedrijven in de Cybersecurity



Data is van onschatbare waarde en als organisatie moet je er tegenwoordig alles aan doen om dit te beschermen. Cybercriminaliteit ligt dagelijks op de loer en alleen met de juiste aanpak kan je hier weerstand tegen bieden. Cybersecurity voor bedrijven is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf. Ultimum is een bedrijf gevestigd in Almere dat Cyber security specialisten levert aan bedrijven in Nederland.


Cybersecurity specialisten



Het is dagelijkse kost voor de IT experts. Zij zien te vaak kleine, mkb en grote organisaties die vrijwel niets doen tegen cybercriminaliteit. Zo is er geen beleid, zijn bedrijfsprocessen niet geanalyseerd en is er eigenlijk geen beveiliging. De meeste bedrijven beschikken over een standaard firewall (1 op de 10 niet), maar een cybercrimineel heeft maar één opening nodig.

Cybersecurity voor bedrijven


Door middel van een securityscan, pentesten en ethische hackers legt Ultimum de zwakke plekken bloot. Vervolgens geven zij advies of pakken de problemen direct aan. Met een coachingstraject en cybersecurity plan worden gebruikers bewust gemaakt. De mens is vaak nog de zwakste plek in het bedrijf.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Kijk vandaag nog wat je hier tegen kan doen, want voorkomen is beter dan genezen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Migratie of implementatie voor Microsoft 365? Vraag een ervaren specialist

Phishing test uitbesteden? Vraag het een expert

IT Veiligheid checken met Pentest